A gift of life is unexpectable !

Kehidupan kita memang tak diduga kan? Kejap kat bawah, kejap kat atas. Tak semua yang gembira tu happy ending dan tak semua yang sedih tu sad ending. Apa-apa pun just go on with your life, it is precious. Really priceless ! The most important thing, as a Muslim, jangan lupa Dia kat atas.   Hewwheww syahdunya bahasa. Okay aku memang fail kalau dah masuk bab jiwang-jiwang ni. Apa-apa pun layan gif ni, terjumpa kat Raja Drama. Seriously meaningful sangat. Rasa macam cerita ni real hewwheww tskk :')


4 comments:

  1. perkara paling indah dalam hidup setiap wanita :)

    ReplyDelete
  2. Sungguh meaningful tengok gif ini. Rasa macam tengok perjalanan hidup seseorang. Sedih gila endingnya yet such meaningful. Rasa macam nak nangis je ditambahkan lagi dengan lagu dekat blog awak. Suka gif nya !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hati Nurul Farah Ain lembut. hewwheww lagu tu kasi tambah effect sikit hewwheww

      Delete