Simple giveaway by Izzati Amira. Wooottt ~




Simple Giveaway by Izzati Amira !!
Tamat : 22 Januari 2014
Klik Banner Untuk Join! Sekarang !! Hadiah menarik untuk para gadis di luar sana sedang menanti!

Okay first time join giveaway. Okay truth talking <-- [bahasa apakah?] actually I have no idea what is giveaway. Hewwheww masa zaman mashiMushroom sampai sekarang selalu nampak blogger-blogger ni ngempen suruh join giveaway ni, giveaway tu. Tapi malas nak join. Ni alang-alang Izzati Amira suruh aku join giveaway dia, iyo kan je laa. Hewwheww. So, aku assume yang giveaway ni macam nak select random person untuk dia bagi hadiah la kot. Ehh entahlahh. Hehehe explaination peliss. Budak baru nak naik katakann. Hahaha puiiii ~
    So, korang boleh lah join giveaway ni. Tak terhad untuk gadis je kot. Kalau lelaki, boleh lah bagi hadiah tu kat awek dia ke, makwe dia ke, nenekwe pon boleyyy. HIHI ~

13 comments:

  1. ahahahaha dah betul laa tu nisa..ahahaha akk pun jarang nak join segmen segala bagai ni hewhew
    goodluck tau!

    p/s : esok akak update entry pasal scholar tu ;)

    ReplyDelete
  2. heheheh. yeke? hentam je tuu hewwheww. okay, thanks~ love u hewwheww

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://haneulafiqah.blogspot.com/2013/12/of-scholarships-sponsorships-loans-and.html ;)

      Delete
  3. Replies
    1. thanks ~ yeahhhh! jom jom join sekali

      Delete
  4. Replies
    1. thanks ~ jom laa join sekali. meriahhh !

      Delete
  5. goodluck dear...done follow you back

    ReplyDelete
    Replies
    1. Double thanks fr you Ezyra Daniel hewwheww

      Delete
  6. Terima kasih sebab sudi join & support (: Goodluck <3

    *betul la tu. pilih random je. heheh.

    ReplyDelete